BESPLATNA DOSTAVA preko 3.990 RSD
BESPLATNA DOSTAVA preko 3.990 RSD

Proizvod je dodat u korpu

Proizvod je dodat u listu želja

Pocepane farmerke na poslu - da ili ne?

Moderne i šik – pocepane farmerice su neizostavne u svakom ormaru devojaka koje prate najnovije trendove. Ali da li su za svaku priliku? Istraživali smo za tebe. Blog image

Glomazni đonovi i nezaobilazne pocepane farmerke su urbani stil koji svi pratimo. Jako je važno da vodiš računa u kojim prilikama nosiš ovu vrtu džinsa. Kreativnost, individualnost i autentičnost na stranu, ukoliko radiš sa strankama, nije prepručljivo da ih nosiš na posao. Tvoj stil odslikava tvoj odnos prema poslu, a u servisnoj industriji, na ovo se gleda podjednako kao na rezultate koje postižeš.

Bez obzira na to što može da se desi da nemaš propisanu uniformu ili dress code, savetujemo ti da ispoštuješ nepisana pravila kada je u pitanju poslovna garderoba. Sfere gde nije striktno propisano pravilo oblačenja, a gde se ne preporučuje slobodan stil: 

·     Prosveta – oblikovanje mladih umova je odgovoran i zahtevan posao. Oni su, zbog svojih godina, podložniji uticajima više nego drugi. Vodi računa o njima, jer su oni budućnost

·     Medicina i farmacija – Ljudi u ovim profesijama traže savet i utehu, pomoć. Ulij im poverenje i vratiće se višestruko

·     Birokratija i administracija

·     Tehnologija

S druge strane, ukoliko radiš kreativan posao, u marketinškoj agenciji, produkcijskoj kući ili dizajnerskom kolektivu, sasvim je u redu da pustiš mašti na volju i pokažeš koliko si originalna. Tvoja neustrašivost je tvoj zaštitni znak.

U stvaralačkim krugovima, trudi se da svoj pečat ostaviš gde god prođeš. Svojim stilom možeš lako da ispirišeš druge, i to je istina i za pisanje i za fotografiju, a istovremeno i za modu. Jeans revolucija nije prestala od momenta kada je počela i simbol je bunta i pobude. Sloboda je ono što je izuzetno važno u poslednjih par godina – posebno sloboda da se izraziš. Na taj način tvoja kreativna energija čini ovaj svet boljim.

Zbog toga smo tu da te podržimo originalnim komadima odeće koji se lako kombinuju, a na farmerke smo posebno ponosni. Koje ti biraš?

Mastercard Maestro Visa American Express Dina Card Intesa Verified by Visa Mastercard® SecureCode™